Fédor

Iets meer over Fédor


Sinds 2010 biedt Fédor kwaliteitsvolle behandelingen op vlak van permanente make-up en huidverbetering. Bij Fédor primeert kwaliteit en resultaat maar vooral klanttevredenheid.

U krijgt eerlijk advies omtrent uw huidverzorging en wat mogelijk is naar huidverbetering toe. Vakkennis, deskundigheid en een professionele aanpak staan centraal. Wees geïnformeerd en weet wat je smeert!  


Mijn passie is uw huid en daar help ik u maar al te graag bij. Weet bijvoorbeeld wat er in je crèmes zit en waarom deze voor jou geschikt zin. Bij Fédor wordt enkel samengewerkt met partners waarvan alle ontwikkelde producten qua samenstellingen wetenschappelijk bewezen zijn.


Naast intensieve cabinebehandelingen bieden onze huidmerken ook producten aan voor thuisgebruik met enkel werkzame ingrediënten. Deze krachtige cocktails gaan uw huid aanzetten tot natuurlijke huidverbetering. 

Schoonheid is een engagement, een belofte die je met jezelf maakt dat je steeds je uiterste best zult doen om het beste uit jezelf te halen. Je lichaam is je tempel, en wanneer je dat lichaam de zorg geeft die het verdient ga je automatisch stralen en krijg je die begeerlijke instant glow. 


Weet ook dat wie goed voor zichzelf zorgt, zowel innerlijk als uiterlijk, dan pas in staat is om voor anderen te zorgen. Dus iedereen in uw omgeving is ermee gebaat wanneer jij het beste uit uzelf haalt.Maak dus tijd voor jezelf en boek snel die afspraak.

Wie is Annick?


Op 1 september 2010 ben ik te Belzele aan mijn droomproject begonnen en werd Fédor geboren. Stap binnen in mijn passie...Mijn eerste stappen in de beautysector heb ik voornamelijk gezet omdat ikzelf met een onzuivere huid kampte en dat na ettelijke dermatologen te hebben bezocht zonder resultaat. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in ingrediënten en toepassingen, levenswijze en nutriënten. Ik weet dus als geen ander welke invloed uw huidconditie op je zelfbeeld kan hebben. Heerlijk vind ik het dan ook als ik zie hoe iemand na een behandeling of na het toepassen van mijn huidverzorgingstips zich mooi voelt en die persoon te zien stralen.


Mensen helpen om er op hun best mogelijke uit te zien schenkt ontzettend veel voldoening. En wanneer we samen naar dat resultaat toewerken dan schept dat een band. Als klant van Fédor gaat het even alleen over jou, 100% onverdeelde aandacht voor U. Ik luister graag naar uw wensen en probeer u dan ook ten allen tijde goed te informeren en een behandelplan op te stellen die best bij u en uw budget past.


Een afspraak bij Fédor betekent even weg van de dagelijkse stress en onthaasten, herbronnen, heropladen en resetten; een verzorging van zowel de innerlijke als de uiterlijke mens. Ik sta klaar om u te verwennen en u een fantastische ervaring te bezorgen.


Om het beste resultaat te bekomen en om aan uw verwachtingen te voldoen, biedt ik enkel kwaliteitsvolle behandelingen en producten aan die ook doen wat ze beloven. De schoonheidsbranche is continu in beweging en om bij te blijven met nieuwe inzichten en technieken volg ik nog regelmatig opleidingen. Zo kan ik u blijvend op de best mogelijke manier adviseren.


Bij Fédor wordt gewerkt onder het kwaliteitslabel "Huidexpert". Dit label verzekert U ervan dat uw huid in handen is van een vakbekwame professional met high level opleidingen, die voldoet aan de strenge eisen van het label.

 

Ik ontvang u graag in een rustig en gezellig kader waar u nummer 1 bent met enkel niveau 1 behandelingen.

 

Tot snel!


Annick