Face sculpting - Buccal massage

Face sculpting - Buccal massage


​Wil je eruit zien als de beste versie van jezelf?    

En dat volgens een natuurlijke en holistische aanpak?

Ontdek de Face Sculpting & Buccal massage


Dé massage waar JLO en Monica Belluci en Kate Middleton lyrisch over zijn.          Trending omwille van het contourend effect op het gelaat en de strakkere kaaklijn maar ook de totale ontspanning van het hele hoofd en hals gebied.


Een krachtige massagetechniek die de bloedsomloop in het gezicht stimuleert, celvernieuwing en collageenproductie stimuleert, spasmen, spanningen en blokkades opheft.

Deze techniek werkt op al onze gezichtsspieren.
Ter ontspanning van spierspanningen en het afvoeren van overtollig vocht dat wallen veroorzaakt in het gezicht.
Maar geeft je ook een meer symmetrisch, gebalanceerd gezicht, wat helpt om rimpels (en diepe vouwen) te liften en te verminderen.

Deze techniek kan magische dingen doen voor de huid en het gezicht met alleen de handen en de nieuwste massagetechnieken, zoals de
"Buccale massage"

Een "Buccale" behandeling?

Yes, dat is een massagebehandeling in de mond, mét chirurgische handschoenen, uiteraard!

De buccale massagebehandeling zal zachtjes de binnen- en buitenkant van uw mond- en kaakgebied kneden voor een gelift en geprofileerd resultaat én vermindering van knopen en spanning.nnnnnnn                                                    Vanuit de binnenkant van de mond kun je spieren diep in de wang en het kaakgebied bereiken die vanaf de buitenkant moeilijk te stimuleren zijn.                    Buccalmassage is vooral ideaal om de contouren van het gezicht te verbeteren.                                   

Uw gezicht wordt als het ware van binnenuit geshaped.

Zie het als een workout voor uw gezichtsspieren.                                                  Door de juiste spieren van het gezicht te bewerken, inclusief de binnenkant, ontstaat er een totale ontspanning van het hele hoofd en halsgebied


Na verloop van tijd kunnen cumulatieve behandelingen de weefsels in het gezicht danig trainen, zodat ze permanent worden, én dankzij ons spiergeheugen gelift blijven.

Voor Wie?


Deze behandeling is er voor iedereen die via een natuurlijke manier de huidveroudering, met name het verslappen van de huid zolang mogelijk wenst uit te stellen, én voor al wie wil werken aan zijn algemene huidconditie met een strakke glowy teint als resultaat.

Maar ook voor de tandenknarsers onder ons. De kauwspier kan op deze manier worden los gemasseerd.

 

Beautyeffect!


Afvalstoffen worden losgemaakt  en afgevoerd.                                                          De jukbeenderen worden gelift, het volume in het gelaat neemt toe en je kaakspier wordt soepeler. Eventuele vochtophopingen in het gelaat worden afgevoerd.


Getrainde gezichtsspieren zorgen niet alleen voor een goede fundering en het ondersteunen van het collageenweefsel, maar hebben dankzij het anti-stresseffect ook een emotionele waarde.

Zie het als een totale workout van het gelaat.                                                                Een workout die zorgt voor een mooie gezichtsvorm, een betere doorbloeding, meer collageenaanmaak en een fantastische glow!

 

Voor blijvende huidverbetering


In kuurverband van 6 weken, 1x per week.

Onderhoudsbehandelingen nadien om de 4 à 6 weken