Permanente make-up

PERMANENTE MAKE-UP


Permanente make-up voor een natuurlijke uitstraling


In 2014 ben ik van start gegaan met een opleiding voor het aanbrengen van permanente make-up (PMU). Zoveel jaar en tal van master classes verder, bij topmasters uit België, Nederland, Engeland, Polen en Roemenië specialiseer ik mij onder meer in het aanbrengen van permanente eyeliners, perfectioneren van wenkbrauwen, het aanbrengen van kleur op de lippen én medische pigmentatie (na borstkanker, zie dermatografie). Je raakt nooit uitgeleerd in dit boeiende vak en net daarom volg ik nog regelmatig cursussen om vertrouwd te zijn met de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up.


Iedere huid is anders, ieder gezicht is anders en elk heeft zijn wensen maar ik vind het vooral heel belangrijk dat het er ten allen tijde natuurlijk uitziet.

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien. En dat onder alle omstandigheden, tijdens het sporten, wanneer u op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt of u loopt door weer en wind, en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt.


Uw permanente make-up blijft steeds op zijn plaats. Permanente make-up is voor veel drukke dames onder ons een oplossing. Het benadrukt uw natuurlijke schoonheid, je bent ’s morgens net iets sneller klaar maar vooral, het loopt niet uit. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up biedt PMU de oplossing.

 

Wat is permanente make-up?

 

Het plaatsen van permanente make-up gebeurt door middel van een ultra dunne steriele wegwerpnaald waarmee een huidvriendelijke vloeistof in de bovenste huidlagen wordt gebracht. Op subtiele wijze brengen we accenten aan die je natuurlijke schoonheid onderlijnen. Zo kunnen uw sterke punten geaccentueerd worden en beleef je jarenlang plezier aan een blijvende natuurlijke uitstraling.

 

Is permanente make-up iets voor jou?

 

Wil je weten of permanente make-up iets voor jou is? Neem dan contact met mij voor een vrijblijvende intake en dan vertel ik u graag meer. Naast kwaliteit staat hygiëne en veiligheid voorop. Er wordt gewerkt conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode. Bij elke klant worden nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Ook alle pigmenten zijn conform de EU wetgeving. Geen AZO, nikkel of zware metalen in de pigmenten. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij Fédor volledig veilig is.

PRIJZEN


Wenkbrauwen

 

Alle dagen zonder moeite, perfect verzorgde wenkbrauwen, wie wil dit nu niet? Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor uw expressie. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en heeft u nu bijna geen wenkbrauwen meer, en moet je daardoor elke dag bijtekenen? Dan zal PMU u veel tijd schelen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. In samenspraak met u en afhankelijk van uw huidtype kiezen we voor een natuurlijke haartjestechniek of een zachte poedertechniek.


Prijzen Wenkbrauwen - €350


Deze prijs is inclusief één bijwerkbeurt na 6 weken

Eventuele extra behandeling - €85


Eyeliner


Een natuurlijke en volle wimperlijn of een meer uitgesproken eyeliner. Met permanente make-up zie je er altijd perfect verzorgd uit. Zeker voor lensdragers en sporters is het een must.  Bij eyeliners wordt steeds tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd wat bij iedereen meteen het effect geeft van een volle wimperlijn. Zo worden diepliggende ogen optisch naar voor gebracht. U gaat voor subtiel of meer uitgesproken? Samen gaan we aan de slag om het door u gewenste design eerst te tekenen alvorens we gaan pigmenteren.

 

Eyeliner Normaal Boven of onder- €250

 + Eyeliner onder + €125

Eyeliner Breed/wing - €300Deze prijzen zijn inclusief één nabehandeling na 6 weken.

Eventuele extra behandeling - €85


Lippen

 

Naarmate we ouder worden vervagen onze lipcontouren en worden onze lippen smaller. Ook de doorbloeding wordt minder waardoor lippen bleker ogen. Met een permanente lipliner kunnen we de mond optisch groter doen lijken en is de vorm meer gedefinieerd. Door de lippen in te kleuren wordt de lipkleur weer levendig en fris. Een mooie, volle mond in een stralende kleur, is dat niet de wens van ieder van ons?


Lipshading  (50% ingeschaduwd) - €400

Full Lips ( 100% ingeschaduwd) - €475


Deze prijzen zijn inclusief één nabehandeling na 6 weken.

Eventuele extra behandeling - €85


Om uw permanente make-up mooi te houden is het aangeraden om iedere 1 à 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Voor het jaarlijks opfrissen van bestaande permanente make-up gelden voordeeltarieven, enkel van toepassing wanneer er nog voldoende restpigment aanwezig is én mits de permanente make-up door Annick bij Fédor is gezet. Voor bijwerkingen van een ander instituut geldt voor de eerste behandeling de nieuwprijs van Fédor. Daarna geniet je als klant van Fédor ook van een voordeeltarief bij een bijwerking.

 

Jaarlijkse Bijwerkingen


Na minder dan 1 jaar     -50%

Na minder dan 2 jaar     -40%

Na minder dan 3 jaar     -30%

Na minder dan 4 jaar     -20%

Na minder dan 5 jaar     -10%