Basic skin care

BASIC SKIN CARE


Happiness is a habit. So is your skincare...

Uw huid is een investering, geen kost!


Droom jij ook van een mooie huid? 

De eerste stap naar een mooie huid is uw huid leren kennen en weten wat ze nodig heeft: een 3-dimensionele blik op uw huid, waarin uw huid, voeding en levensstijl aan bod komen. Want een ongezonde levensstijl, zonmisbruik en stress maken je huid kapot. Al deze informatie samen en vertrekkende vanuit wat we zien op uw huid en welk ingrediënt wat kan betekenen voor uw huid, helpen uw huid gezonder en dus mooier te worden.


Er bestaan wel degelijk goeie producten en revolutionaire ingrediënten die ook echt iets goed doen voor uw huid: cosmeceutica = hoge dosissen aan vitaminen, mineralen en peptiden die ook nog werkzaam zijn wanneer deze op de huid worden aangebracht. Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerde onderzoeken en innovatief in huidverbetering.

Daarom, kies vandaag voor een gerichte aanpak én cosmeceuticals die werken en geniet straks van een prachtige huid...

 

De verzorgingsprodukten van Retipalm bevatten de meest effectieve vitaminen en anti-oxidanten zoals vitamine A, C, E en bèta caroteen en zijn vrij van zogenaamde “pseudo-ingrediënten”. Het is een wetenschappelijk concept dat gebaseerd is op een intelligent 3 stappen programma met verschillende opklimmende hoge dosissen vitamine concentraties. Geschikt voor elke huid, ook voor en na plastische chirurgie waar ze gaan bijdragen tot een optimaal resultaat en littekengenezing, alsook voor het normaliseren en stabiliseren van probleemhuiden en geïrriteerde huiden. De producten zijn vrij van chemische bewaarstoffen, parabenen en minerale oliën, pseudowerkstoffen, geurstoffen (parfums), parafine, kleurstoffen en dierlijke extracten

 

Geef je huid de nodige tijd om op adem te komen en zich te herstellen, vaak is uw huidprobleem er al een tijdje. Afhankelijk van de huidschade en hoe lang het probleem er al is, zal je gegarandeerd op termijn beloond worden voor uw inzet en het toepassen van een consequent verzorgingsritueel.


BEAUTIFUL SKIN REQUIRES COMMITMENT, NOT A MIRACLE!

FACIALS ARE LIKE YOGA FOR THE SKIN!

  Feel Good Gelaatsverzorging.

  De doeltreffendheid van hoogwaardige producten aangepast aan uw huidtype gecombineerd met ontspanning


  Ben je gemotiveerd om te werken aan die “mooie huid” die jij verdient?  Huidverbeterende manuele gelaatsverzorgingen voor mannen én vrouwen die steeds worden aangepast aan de individuele noden van uw huid met de nadruk op ontspanning. Omdat iedere huid weer anders is wordt er steeds op maat gewerkt met actieve ingrediënten.


   


  Eerste keer bij Fédor?   Intake-bezoek 120 min € 130 

  Wanneer u bereid bent om intenief te werken aan een verbeterd huidbeeld. 

  Zo kom ik erachter wat uw verwachtingen zijn en alvorens een behandeling voor te stellen leer ik graag eerst je huid kennen. 

  We doen een uitgebreide huidanalyse met de "Lightskin". Dit huidanalyse toestel doet verschillende metingen om tot een correcte huiddiagnose  te komen. Meten = weten. Vervolgens wil ik te weten komen hoe uw huid reageert tijdens een korte introductie behandeling.

  Na afloop ontvangt U een persoonlijk behandelplan en productadvies die noodzakelijk zijn voor het verzorgen of herstellen van uw huid.


  Bij onderstaande behandelingen leggen we de nadruk op "Me-time".

  Pure Zen in combinatie met hoogwaardige producten aangepast aan uw huidconditie!

  Bij elke Behandeling kan u opteren de Led in te schakelen om het maximum uit uw behandeling te halen.

   


  Fédor Vitamin Care - Prijs € 72 / Duur +-60 min + Led = Prijs €100 /+-80min 

   Huidopfrissende behandeling. Voor het in stand houden van een goede huidgezondheid. Voor alle huidtypes vanaf 18 jaar.


   Fédor Therma Vital - Prijs € 80/ Duur +-70min + Led = Prijs 110/+-90min

  Verfijnt de huidstructuur, revitaliseert en stabiliseert de hydrolipide huidlaag, waardoor uw huid comfortabel, fris en relaxt aanvoelt. 


  Fédor Dermal Future Lift-Prijs €85/Duur +-75min + Led = Prijs €115/ +-95 min

  Verstevigende en huidverjongende behandeling voor de regeneratie behoeftige huid.


  Fédor Brightening - Prijs € 85/ Duur +-75 min  + Led = Prijs €115/ +-95 min

  Anti-Aging behandeling voor de pigmentgestoorde, zonbeschadigde huid met nood aan herstelling. Deze behandeling activeert de huidvernieuwing.


  Fédor Power Facial - Prijs €95/Duur +-75 min + Led = Prijs €125/+-95 min

  Deze gelaatsbehandeling geeft dagenlang effect. Verstevigende peptiden en ceramiden en antioxidanten doen alle tekenen van vermoeidheid, stress en voortijdige huidveroudering verdwijnen. Geschikt voor elk huidtype.

   

  Men need skincare too

  Al deze gelaatsverzorgingen zijn zowel voor haar als voor hem van toepassing.

  De behandelingen worden dan aangepast aan de individuele noden van de mannenhuid.


  GREAT SKIN DOESNT HAPPEN BY CHANCE, IT HAPPENS BY APPOINTMENT AND COMMITEMENT!