Locatie

Contacteer ons vrijblijvend!

 
 
 
 

Contact

Openingsuren:

Na afspraak:


Ma               13u00 tot 19u

Di & Vrij    9u00 tot 19u

Woe            8u30 tot 11.30u

Do               9u00 tot 21.00u

Zat              9u00 tot 13u
FEDOR HUISREGELS


Goede afspraken maken goede vrienden!


Gelieve uw afspraken tijdig in te plannen om lange wachttijden te vermijden. Omdat ik iedereen probeer te behandelen binnen de afgesproken tijd, is het belangrijk dat U tijdig op uw afspraak verschijnt. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar is gereserveerd. Kom je te laat op je afspraak dan verlies je die kostbare tijd en is je behandeling hierdoor korter. Zodoende heeft de volgende klant geen hinder. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

 

Bij boekingen, én annuleringen én no-show


U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw afspraak onmiddellijk na uw boeking. U ontvangt tevens een herinnnering per E-mail 48u op voorhand. Bij te laat annuleren (minder dan 24u) of U komt niet opdagen (no show) zie ik mij genoodzaakt om de volledige kostprijs van de behandeling in rekening te brengen. Je krijgt een no-show Email met daarin alle nodige info om het verschuldigde bedrag over te schrijven. Pas na het betalen van je openstaande schuld kan je een nieuwe boeking bij Fédor maken. Bij niet-betalen worden er verdere stappen ondernomen, wat u wellicht kunt verstaan! Bedankt voor uw begrip en medewerking.

  

Cadeaubon

 

De cadeaubon is niet tegen contant geld inwisselbaar. De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na de uitgiftedatum.

Aanpassingen van de waarde en/of geldigheidsdatum maakt de cadeaubon ongeldig. Bij verlies kan je geen aanspraak maken op een vergoeding of terugbetaling.

 

Privacy

 

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Fédor en worden niet verstrekt  aan derden. Alle ontvangen informatie behandelen wij vertrouwelijk.