Bt-nano

ANTI-AGING BEHANDELING

BIO-THERAPEUTIC NANO MICROCURRENT

BT-COCKTAIL & BT-EXPRESSION LIFT


Spierverstevigende behandeling oftewel fitness voor de huid!


Het is een behandeling met een apparaat waarbij gebruik wordt gemaakt van lage electrische stroom waarmee de bio-electrische stroom van het lichaam wordt nagebootst. Het doel is om de spieren van het gelaat beter in model te houden( of te krijgen) en zo de huid te verjongen en rimpels te verzachten.


Doordat de gezichtsspieren worden getraind en in de juiste tonus worden gebracht gaat de huid er dus gelift, strakker en steviger uitzien.


De ATP (adenosinetrifosfaat) productie en de zuurstofopname worden gestimuleerd waardoor de huid actiever wordt, en tegelijkertijd werkt het ook drainerend, herstellend en stimulerend op de collageen en elsastine productie.


Het is heel belangrijk onze spieren in conditie te houden en dat geld eveneens voor de gezichtsspieren. Wat je niet gebruikt, verlies je!


Een behandeling met microstroom is een workout voor je gezichtspieren. De spieren krijgen een energieboost, de huid behoudt haar stevigheid en het werkt drainerend op de lymfe. Resultaat: minder vochtophoping, gelifte ogen, strakker voorhoofd en meer uitgesproken jukbeenderen en kaakcontour.


Vanaf 30 jaar kan deze behandeling worden ingezet 1x per maand als onderhoudsbehandeling. Bij een iets oudere huid is een kuur van 5 tot 10 x kort achtereen aan te raden om echt effect teweeg te brengen. 

Naar mate men meer behandelingen ondergaat, hoe hoger de intensiteit wordt.


Een goede hydratatie, zowel inwendig als uitwendig is essentieel om de stroom goed te geleiden en een optimale opname en transport van aangebrachte ingediënten te bekomen


Deze behandeling is niet geschikt bij hartklachten en/of een pacemaker, epilepsie, chronisch eczeem, koorts, zwangerschap.
PRIJZEN


Microcurrent - spierversteviging 30'  - €69

Microcurrent - Spierversteviging 60' - €89

Prijs kuurvorm op aanvraag .