Transformational cupping

Transformational Cupping®

 

 

Cupping is een eeuwenoude alternatieve Oosterse geneeswijze die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde.


Bij de transformational cupping methode, trekken we de cups niet alleen vacuüm maar we bewegen er ook mee, op zoek naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen. 

Dit in combinatie met manuele therapie, gericht op het voelen van blokkades, voeding en detoxen. We passen detoxen met voeding toe als medicijn om alles in het lichaam weer te laten stromen.


Het doel van cupping is om afvalstoffen die zich doorheen de jaren hebben vastgezet en opgehoopt, los te maken en af te voeren. Dan pas kan het bloed weer vrij stromen en worden de omringende weefsels voorzien van zuurstofrijk bloed.

 

We voelen ons allemaal wel eens minder goed in ons vel.                   

Vermoeidheid, kleine of grote pijntjes, ontstekingen, gevoelige gewrichten, noem maar op…

Als je de verklevingen en ophopingen van afvalstoffen weghaalt krijgt je lichaam meer vrijheid, en wordt het lichaam gezonder op alle niveaus, je huid gaat weer stralen en strakker zitten. Doordat alles terug gaat stromen kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten.


Er is geen enkele techniek die op zoveel lagen werkt, en vooral in combinatie met detoxen en wat meer rust.

Vertrouw op het zelfherstellend vermogen van je lichaam en ervaar meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn wanneer je lichaam weer in balans komt.

 

Vanzelfsprekend speelt voeding hier een zeer belangrijke rol. We kunnen dan wel de afvalstoffen verwijderen door cupping, maar wanneer u nadien terug de oude ongezonde voedingsgewoonten verderzet, kunnen klachten ook vrij snel terugkeren.

 

Helaas hebben we, ook al doen we zo hard ons best nog steeds te maken met luchtvervuiling, medicatie, E-nummers, toxische verzorgingsproducten, 5-G en andere stralingen, maar ook schoonmaakmiddelen die ons lichaam wegens lichaamsvreemd gaat opslaan als afvalstoffen.

 


Transformational cupping® is onder andere in te zetten bij :

 

Onderhuidse verklevingen, striae, cellulitis, migraine, jicht, littekens, spierklachten, depressie, depressie, trauma's overgewicht, gewrichtspijn, orgaanklachten, etc....     

           

Wie of wat cuppen we niet?

 

Er wordt niet gecupt tijdens zwangerschap, en niet rechtsreeks op spataderen, in knieholtes en oksels.

Slikken van bloedverdunners, Irritatie van de huid zoals zonnebrand, open wondjes of bloedingen

Littekenweefsel jonger dan 6 maand.

Huidaandoeningen zoals rosacea en couperose

Hemofilie -Epilepsie - Ernstige lever, nier en hartaandoeningen.

 


Bij uw eerste afspraak overlopen we uw eventuele 'klachten', en gaan we samen een plan van aanpak opmaken.

De eerste keer gaan we nooit meteen voluit cuppen, het is belangrijk om dat rustig op te bouwen en te kijken hoe het lichaam reageert.

Benen gaan we been per been behandelen, u kan dan ook echt het verschil merken en zien. Voor de rest van het lichaam zien we waar we starten en waar we eindigen.


Voor wie snel resultaat willen behalen met het cuppen is het geheim  ........ voeding!!


Dus ga er ten volle voor en volg het detox pakket meegeleverd bij uw bevestigingsmail van uw afspraak. Liefst tussen het maken van de afspraak en de eigenlijke afspraak een marge van 3 dagen te behouden om dit detox-programma op te kunnen starten.


Wat na uw cupping behandeling?

 

Hou er rekening mee dat spierpijn mogelijk is na de behandeling. Niet iedereen wordt rood/blauw, dat hangt echt af van persoon tot persoon.

Na de behandeling dient u veel water te drinken om losgekomen afvalstoffen af te voeren.

 

Transformational Cupping® is zeer ruim inzetbaar.

Neemt u gerust contact bij vragen.

 

Cupping                 45 min                 65€

Cupping                 60 min                 85€

Cupping                 75 min               105€

Cupping                 90 min               125€